Prvi krug nagradne igre „Uzmi račuun i pobedi“ od 25. aprila do 8. juna

8. april 2024 – U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2024“ prvi krug je od 25. aprila do 8. juna, a prvo izvlačenje zakazano je za 11. maj, uz prenos uživo na prvom programu Radio televizije Srbije. Nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.

Umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani su pravo učešća ostvarili registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u Google Play,  Apple i Huawei prodavnicama, a u igri učestvuju računi sa QR kodom izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024, bez obzira na vrednost. Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja – unosom u aplikaciju, svaki račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr), dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Detaljna pravila nagradne igre možete pročitati ovde. Pet javnih izvlačenja biće održano od 11. maja do 8. juna, u emisiji koja će biti emitovana uživo na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova. U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana. Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!